onsdag 25. februar 2009

Variabelt ja...

No e d nån daga siden æ har oppdatert... Beklager det.. :)

D har skjedd en del siden da.. Vi har 3 seira og 3 tap så langt når 3 kampa står igjen i den innledende runden.. D e to lag som har skilt sæ ut på toppen og d e Tyskland og Sverige.. Nedover e d veldig jevnt, så my kan skje.. Vi må bare fokuser på å vinn resten av våre kampa, e itj my anna vi kan gjør.. I går spilt vi mot Sverige og Italia.. Vi tapt dessverre mot Sverige, d va en kamp vi egentlig burde dratt i land.. Men men... Vi starta helt forferdelig mot Italia, men etter en skikkelig snuoperasjon etter pause snudd vi kampen og vant 10-6 :)

I dag står Tyskland og usa for tur.. Tyskland har vært veldig sterk, så d bli en uhyre spennende kamp.. Ikveld spille vi mot usa som ikke har gjort d så godt.. Nok en spennende dag for oss!

Mine prestasjona har vært veldig dårlig her nede.. Æ va litt forberedt på d siden æ har trent lite i år og har hatt fokus på helt andre ting enn curling.. Æ spilt de fire første kampan, men no har Anne Mette gått inn i stedet for mæ.. D va egentlig greit siden ingenting fungert for mæ.. Når ting ikke fungere må man stopp opp å ta en pause.. Utrolig kjipt å sitt på tribunen å sjå på, men sånn e d..

No ska æ fiks mæ å dra t hallen for en ny spennende dag.. So long!

1 kommentar:

nabbmo sa...

Jeg krysser fingra for dere hver dag! Masse lykke til!