mandag 16. februar 2009

Canada...

Da va d på'n igjen med nytt VM og påtide å ta i bruk bloggen min igjen.. Æ har ikke vært særlig flink det siste året, men ska skriv litt mens æ e på VM.. Må vel kall den VM-blogg heretter ;)

Vi reist t Canada på lørdag og va på reisefot i ca. 24 tima.. D va en lang tur, så va utrolig godt når vi endelig kom frem.. Vi e i Victoria, ei øy 15 minutters flytur fra Vancouver.. Æ har aldri hatt en så kort flytur før, fort opp og fort ned.. Hehe... Her e vi på precamp før selve VM starte på lørdan.. Vi reise t Vancouver på torsdan, så har et par daga med trening her i Victoria før det..

Vi har vært på isen både igår og idag.. Prestasjonan har vært litt opp og ned sålangt, jetlegen sitt i kroppen enda.. Men d kjem sæ nok :) Ellers har vi fått shoppa litt idag! Vi dro en liten tur inn t sentrum av Victoria etter trening.. Der spist vi middag shoppa litt souvenira :) Ikveld har vi tusla litt i butikka som ligg i nærheten av hotellet der vi bor, no ligg æ å sløve på senga ;) I morra e d en ny dag med trening, så e vi invitert på lunsj t en organisasjon som kalle sæ Sons of norway.. D e en organisasjon med folk som har emigrert fra Norge og over hit.. Vi har også alliert oss med en bekjent av coachen som ska vær turguiden vårres i morra.. Vi må leik litt turista åsså når vi e på tur!! Utrolig kjedelig å bare sjå hotellet og hallen, må opplev litt anna :)

For øyeblikket slit vi med jetleg, men har d toppers! Vi har kjempefine treningsforhold og vi bor kjempebra!

Skriv mer igjen seinar.. So long :)

2 kommentarer:

Joakim sa...

oppdatering- hurra:D
Håpe du gjør det kijempe kjempe bra.
KLEM

Joakim sa...

utfordre deg gjør jeg å hihi se blogg for nærmere info:)