torsdag 13. desember 2007

Ut på tur, aldri sur ;)

No har æ vært på reisefot ei uke allerede.. Tia går så altfor fort, så har ikke fått oppdatert nå før no..
D va en trøtt gjeng som ankom utica for ei uke siden, sliten etter nesten ett døgn med reising.. Første natta fikk vi kun 3-4 tima med søvn siden turneringa starta allerede dagen etter vi kom.. Skulla ønske vi reist nån daga tidliger ja, første dag va veeeeeeldig prega av jetleg og d va elendig spilling fra alle mann.. I turneringa fikk vi 5 seira og 2 tap og vi endt t slutt på 2.plass!! D va vi utrolig godt fornøyd med :) Når vi va i utica fikk vi ikke tid t stort anna enn curling, men fikk tid t en tur på Best buy og shoppe litt.. Nesten hele gjengen investert i nytt fotoapparat, mens æ kjøpt mæ ipod.. No har æ god plass t musikk og ikke minst god lyd :)


Espen, Thoralf, Jostein og Trine utafor Best buy

Gjengen i hallen

Bussen vårres med en snill bussjåfør som kjørt oss både hit og dit

Etter å ha vært i utica i 5 daga, så dro vi t vancouver på mandan.. De føles nesten som vi har komme t asia og ikke canada.. D e asiata på hvert ett hjørne i den del der vi bor.. Etter at vi kom hit så har vi også skifta statsborgerskap.. I programmet har dem klart å sett opp det islanske flagget på oss.. Det e riktige farga riktig nok, men litt i feil rekkefølge.. D skakke værra enkelt ;)

På tirsdag hadd vi en rolig dag med kun ei kort trening midt på dagen.. Vi fikk slappa godt av og kosa oss, d trengt vi etter ei travel helg i utica.. På onsdag starta de første kampan og vi starta med 3 seira, og fulgt opp med 2 seira idag.. No e vi klar for semifinalen på lørdag og kan slepp ned skuldran litt.. Det har gått ganske i ett mens vi har vært her også, men har fått tid t litt shopping på et lite kjøpesenter like bort i gata for hotellet.. Må nesten bruke kart for å finne veien ut igjen... ;)

Til slutt må æ nevn veddemålet t Trine og Thoralf.. Trine utfordra Thoralf t en aldri så liten svømmekonkurranse, der dem skull svøm om kapp 4 lengda (ca. 50 meter). Kjøping av badetøy mått t og t pers mått dem.. Trine tapt dessverre, men d va iherdig innsats fra begge!!!!

Thoralf og Trine på badetøyshopping

D får vær alt for denne gang.. D vart en liten oppdatering på kordan vi har d i hvertfall.. Håpe å få oppdatert igjen om ikke så altfor læng!

Ingen kommentarer: